Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» можна буде долучитися до діалогу цивілізацій

У галереї «Бузок» можна буде долучитися до діалогу цивілізацій

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (вул. Сумська, 25) 5 лютого відкриється виставка «Світ очима йогів - діалог цивілізацій». Фотовиставка створена на честь десятиліття Української Федерації Йоги. Спочатку проект зібрав понад 1000 учасників, з робіт яких обрали 90 найбільш яскравих, характерних, атмосферних і живих фотографій, які зараз і представляються увазі глядачів.

«Подорож як духовна практика - це не тільки здатність вийти з дому назустріч невідомому. Це і здатність побачити всю красу різноманітності світу, цінність і унікальність кожної культури. Розкритися на досі незвіданий досвід, відчути деталі і відтінки, пропустити їх через себе, увібрати нове і через це трансформуватися. Не дарма ж говорить китайське прислів'я, що ніхто не повертається з подорожі таким, яким він був раніше. Таким чином, подорожі дають більш широке і повне розуміння світу. Діалог цивілізацій можливий тільки в умовах взаємного розуміння і відкритості», - розповідають про виставку організатори.

Саме з цією метою і була придумана виставка «Світ очима йогів - діалог цивілізацій». Не просто зібрати вдалі кадри з екзотичних поїздок, але обмінятися інформацією, яка дозволить іншим практикуючим зробити їх подорож яскравіше, духовнішим і змістовніше. Поділитися власними особливими враженнями, надихнути інших людей на пізнання нових територій і розширення кордонів.

Відкриття виставки відбудеться о 16:00.