Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині розпочався відкритий фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Музи і діти» 

На Харківщині розпочався відкритий фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Музи і діти» 

Розпочався фестиваль «Музи і діти» конкурсною програмою з вокалу, яка проходила 31 січня та 1 лютого в Дергачівському районному будинку культури. Цього року у фестивалі взли участь близько 200 конкурсантів з різних куточків Харківської області: Балакліївського, Ізюмського, Харківського, Нововодолазького, Дергачівського та інших районів. Наступна конкурсна програма в номінації «хореографія» запланована на 7 лютого.

Фінальний тур фестивалю відбудеться 15 березня. Конкурсанти будуть змагатися за призові місця, а переможці отримають дипломи лауреатів та спеціальні подарунки.

«Фестиваль дитячої та юнацької творчості «Музи і діти» зігріває душі дітей та молоді, збирає юні таланти і всіх тих, чиї серця готові надати допомогу майбутнім зіркам», - запевняють організатори заходу.

Довідка. Фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Музи і діти» проводиться щорічно, збираючи дітей та підлітків віком від 4 до 18 років. Виконавці змагаються в двох номінаціях: вокал (соло, дует, тріо, ансамблі) і хореографія (бальний, народний, естрадний танок). Популярність конкурсу з року в рік збільшується, про що свідчить збільшення кількості учасників.