Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Більше 300 підприємців та юридичних осіб із зони АТО перейшли на облік до податкових інспекцій Харківщини

Більше 300 підприємців та юридичних осіб із зони АТО перейшли на облік до податкових інспекцій Харківщини

Як повідомив начальник відділу обліку платників ГУ Міндоходів у Харківській області Сергій Біланчук, податковою службою області вживаються усі заходи задля спрощення перебування на території Харківщини понад 300 підприємців та юридичних осіб із зони АТО. Для цих суб’єктів підприємницької діяльності процедура перереєстрації значно спрощена та проводиться у максимально короткі терміни.

«Якщо раніше процедура переводу для юридичних та фізичних осіб Луганської та Донецької областей займала близько місяця, то відтепер вона проводиться протягом двух днів. Серед тих, хто офіційно перереєстрував свій бізнес, найбільше працюючих у сфері надання послуг, зокрема, комп’ютерщики та таксисти», - повідомив Сергій Біланчук.

Він також підкреслив, що податкова служба Харківської області створює умови не тільки для перереєстрації бізнесменів, але й надає цілий комплекс послуг для звичайних громадян – переселенців із зони конфлікту.

Станом на сьогоднішній день, з приводу отримання різноманітних послуг звернулось більше 4 тисяч громадян - переселенців Донецької та Луганської областей.