Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Глушко позитивно оцінив роботу Ізюмського управління соціального захисту населення

Вадим Глушко позитивно оцінив роботу Ізюмського управління соціального захисту населення

Тимчасово виконуючий повноваження заступника голови ХОДА Вадим Глушко разом з директором Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександром Галацаном та першим заступником директора Департаменту соціального захисту населення ХОДА Тетяною Бабенко відвідали Ізюмське міське управління соціального захисту населення. В рамках візиту віце-губернатор і представники Департаментів подивилися як працює управління та поспілкувалися з колективом. За словами Вадима Глушка, в Ізюмському районі зареєстровано найбільшу кількість тимчасово переміщених осіб з Донецької та Луганської областей. «Міське управління соціального захисту населення примудрялося на день приймати близько 450 чоловік. Тоді як по області середня цифра прийому становила 120-150 чоловік. В Ізюмі знайшли можливості, відкрили додаткові входи і впоралися із завданням», - зазначив т.в.п. заступника голови ХОДА. І додав, що Ізюмське управління соцзахисту можна вважати зразковим. 

«Я хочу такі робочі поїздки по області зробити регулярними. На наступному тижні я планую відвідати Куп'янський район, а саме Куп'янську центральну районну лікарню з метою надання допомоги в організації роботи, а також позначити для себе проблеми, поспілкуватися з колективом закладу», - сказав Вадим Глушко.

Крім того, Вадим Глушко уточнив, що намічає ще одну поїздку в Ізюмський район. Наступного разу віце-губернатор ознайомиться з роботою амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів.