Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Укрпошта доставила перший гуманітарний вантаж в зону АТО в рамках акції «Привітай солдата з Новим роком»

Укрпошта доставила перший гуманітарний вантаж в зону АТО в рамках акції  «Привітай солдата з Новим роком»

Листи з привітаннями, продукти харчування, засоби гігієни, теплі речі, цигарки, вітаміни, що надійшли від небайдужих співвітчизників, були передані бійцям безпосередньо на блокпосту неподалік м. Сєвєродонецька Луганської області. З початку грудня на адресу Укрпошти надійшло 62 посилки та листи з новорічними вітаннями бійцям, що несуть бойову вахту в зоні АТО. Працівники Укрпошти також не залишись осторонь і допомогли як речами, так і грошима. На зібрані кошти були закуплені крупи, рис, макаронні вироби, тушонка, цукор, олія, станки для гоління та засоби гігієни. Із самого початку акція обумовлювала передачу всієї зібраної допомоги особисто в руки бійцям на блокпосту, а не через посередників чи сторонніх волонтерів.

Вся зібрана допомога та листи з новорічними вітаннями від співвітчизників були передані безпосередньо на блокпосту бійцям. «І хоча ця посилка була найменша, але душу бійця вона зігріє найбільше», – наголосив командир блокпоста, взявши в руки коробку з листами.

«Сьогодні Укрпошта веде активну соціальну політику, спрямовану на підтримку бійців і поштовиків, які несуть службу та працюють у Донецькій і Луганській областях. Акцією «З відчуттям вдячності» ми намагаємося всіляко підтримати також наших поштовиків, які втратили рідних внаслідок дій терористів в Луганській і Донецькій областях. Зокрема до новорічних свят Укрпошта підготувала подарунки всім сім’ям, що постраждали внаслідок окупації. Ми й надалі будемо всіляко підтримувати наших колег і бійців»,- зазначив в. о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук.

Перший етап акції завершився, наразі ведеться активна підготовка до другої передачі допомоги, що відбудеться в кінці січня 2015 р. 

Також,  з 1 січня Укрпошта розпочинає акцію «Передплати пресу для захисника України». Кожен бажаючий може оформити передплату для будь-якої військової частини чи шпиталю на будь-яку кількість періодичних друкованих видань на 2015 рік.

Участь в акції можуть брати фізичні і юридичні особи. Акція триватиме з 1 січня до 20 грудня 2015 року!