Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Показники харчової промисловості України зросли у поточному році на 2,7%

Показники харчової промисловості України зросли у поточному році на 2,7%

За підсумками роботи за січень-листопад цього року забезпечено зростання виробництва у харчовій промисловості України на 2,7% (у порівнянні з відповідним періодом 2013 року). Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики. Таких показників приросту промислової продукції досягнуто, головним чином, за рахунок зростання обсягів виробництва молочної, м'ясної, олійно-жирової, консервної, цукрової продукції та інших.

Зокрема, збільшено обсяги виробництва: цукру білого кристалічного бурякового – на 71%; олії соняшникової нерафінованої – на 31,1%; м'яса свиней свіжого чи охолодженого – на 9,6% та замороженого – на 31,2%; м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 2,4% та замороженого – на 15,8%; овочів консервованих – на 22,4%; молока – на 14,7%; масла вершкового – на 26,7%; продуктів молоковмісних, інших – на 24,4%.