Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад усіх рівнів!

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад усіх рівнів!

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування! Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти і відстоювати інтереси громадян. Саме місцеве самоврядування є основою народовладдя та демократії. Лише така влада і є дійсно народною — владою не над суспільством, а легітимною владою самого суспільства, для суспільства і на користь суспільства. Добробут людей і сильна держава неможливі без ефективної публічної влади у центрі й на місцях, а особливо — залучення громадян до процесу прийняття рішень, професійності та відповідальності самої влади.

Сьогодні Україна стоїть на порозі нового етапу суспільно-політичного та соціально-економічного розвитку, який вимагає нової якості політичної системи, нової моделі державного управління, повноцінного наповнення місцевого самоврядування реальним змістом.

Революція Гідності в черговий раз довела, що громадяни України можуть і мають впливати на усі процеси у державі. Тому перед кожним народним обранцем рад усіх рівнів стоїть відповідальне завдання – якісно і відповідально відноситися до своєї роботи.

Тож нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя українського народу.

Голова Харківської обласної
державної адміністрації                                                        Ігор Балута