Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський тхеквондист завоював золото клубного чемпіонату Європи

Харківський тхеквондист завоював золото клубного чемпіонату Європи

Денис Вороновський піднявся на найвищу сходинку п'єдесталу пошани клубного чемпіонату Європи з тхеквондо ВТФ, який 25 листопада стартував у турецькому Белеку. В перший день змагань були розіграні медалі серед чоловіків та жінок. У ваговій категорії до 80 кг Денис Вороновський, який представляє на чемпіонаті харківську ДЮСШ-2, провів чотири поєдинки, та у всіх вийшов переможцем. На шляху до фіналу срібний призер юнацької Олімпіади стартував з перемоги 7:0 над турецьким спортсменом Малкоколу Оздеміром, потім в чвертьфіналі здолав з рахунком 5:4 ще одного представника Туреччини Мухаммета Талха. У поєдинку за вихід в фінал Денис в напруженій боротьбі з рахунком 5:4 переміг хорвата Дінко Сегедіна, а у фіналі залишив без золота турка Селмана Незірі - 4:2. 

Ще один харківський тхеквондист Артем Марченко у ваговій категорії до 74 кг поступився з рахунком 12:8 у першому бою росіянину Алеку Дадаєву, який в результаті став бронзовим призером чемпіонату.

Всього ж українські спортсмени в перший день чемпіонату завоювали п'ять медалей - одне золото, одне срібло та три бронзи.