Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський машинобудівний завод «ФЕД» підписав контракт з китайцями на «AIRSHOW CHINA 2014»

Харківський машинобудівний завод «ФЕД» підписав контракт з китайцями на «AIRSHOW CHINA 2014»

Державне підприємство «Харківський машинобудівний завод «ФЕД», що входить до ДК «УКРОБОРОНПРОМ», отримало замовлення на поставку технічної документації та обладнання від китайської компанії, співпраця з якою розпочалася ще минулого року. За визначеним планом контракт виконають протягом першого кварталу 2015 року. У рамках виставки «AIRSHOW CHINA 2014» делегація підприємства також провела ряд важливих зустрічей із багатьма іншими іноземними агентами.

Крім того, на виставці голові правління «ФЕД» вручили сертифікат, що засвідчує відповідність системи менеджменту якості компанії стандарту EN 9100:2009, ISO 9001:2008 в галузі серійного виготовлення і поставки деталей і складальних одиниць агрегатів систем літальних апаратів і агрегатів систем авіаційних двигунів. Цей сертифікат розроблений міжнародною групою з якості в аерокосмічній галузі.

Нагадаємо, сертифікат якості за стандартом EN 9100:2009, ISO 9001:2008 відповідає найсучаснішим вимогам європейського ринку до авіаційної, космічної та оборонної продукції.