Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анастасія Шевченко та Артем Василенко – чемпіони України з дзюдо

Анастасія Шевченко та Артем Василенко – чемпіони України з дзюдо

Харківські спортсмени здобули п’ять медалей на чемпіонаті України з дзюдо, який відбувся в Луцьку з 19 по 20 листопада. Дзюдоїсти везуть дві золоті, дві срібні та одну бронзову медаль. Чемпіонкою України у вазі до 57 кг стала Анастасія Шевченко. В фінальній схватці вона з рахунком 5:0 перемогла киянку Юлію Храмову. 

Золото вибороли і чоловіки. В ваговій категорії до 81 кг чемпіоном України став Артем Василенко. В фіналі харківський дзюдоїст здолав з рахунком 10:0 Богдана Зусько із Запоріжжя.

Срібло в ваговій категорії до 73 кг дісталося Артему Харченко, який програв фінальний поєдинок киянину Артему Хамулі 7:0. Ще одна срібна медаль дісталася Михайлу Черкасову, який у фінальному двобої вагової категорії до 100 кг поступився з рахунком 5:0 киянину Дмитру Лучіну.

В свою чергу бронзову медаль чемпіонату України у вазі до 60 кг виграв Данило Дригайло. В поєдинку за третє місце він здолав киянина Артема Мартиросяна 7:0.

Крім того, два харківські дзюдоїста зупинилися в кроці від медалі. Артем Гуляєв у вазі до 90 кг поступився в поєдинку за третє місце Кеджау Ньябали з Києва, а Олександр Міндила у вазі до 100 кг програв бронзовий поєдинок киянину Владиславу Діброве.