Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута провів нараду з питань боротьби з контрабандою

Ігор Балута провів нараду з питань боротьби з контрабандою

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута 20 листопада провів нараду з питань боротьби з контрабандою на дільниці харківського прикордонного загону Держприкордонслужби України, а також облаштування українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області. В нараді взяли участь керівники правоохоронних органів, Служби безпеки України, прокуратури, голови районних державних адміністрацій, керівники структурних підрозділів Харківської облдержадміністрації.

В ході наради начальник Східного регіонального управління Держприкордонслужби України генерал-майор Олександр Біньковський дав точну характеристику ситуації, що склалася на кордоні, а також надав конкретні пропозиції як щодо запобігання та протидії контрабанді товарів, продуктів і послуг, так і з облаштування державного кордону.

Керівництво ГУ МВС України в Харківській області проінформувало присутніх про поточний стан справ щодо боротьби з економічною контрабандою.

Начальник Управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар відзвітував про проведену роботу щодо запобігання незаконного ввезення на територію області зброї, патронів та інших заборонених предметів і речей. Також начальник обласного управління СБУ вніс конкретні, узгоджені з правоохоронними органами, пропозиції стосовно запобігання контрабанді в нашій області.

Відповідні пропозиції з протидії контрабанді надійшли також і від керівників прикордонного загону, митної служби, голів райдержадміністрацій.

Підводячи підсумки наради, Ігор Балута акцентував увагу всіх присутніх на необхідності виконання доручень Президента України щодо питань запобігання та протидії контрабанді та облаштування державного кордону. Учасники наради наголосили на актуальності піднятих питань і необхідності їх вирішення.

За всіма вищесказаними питаннями було прийнято відповідне рішення.