Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбулися обласні змагання серед фізкультурних працівників

На Харківщині відбулися обласні змагання  серед фізкультурних працівників

Харківським обласним центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА 16 листопада були проведені обласні змагання серед фізкультурних працівників в рамках ХХIII обласної Спартакіади з масових видів спорту серед районів і міст обласного значення Харківської області на базі Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба. Програма обласних змагань серед фізкультурних працівників включала в себе 5 дисциплін: легкоатлетична естафета 4 учасники х 60 м, перетягування канату, армспорт, настільний теніс та міні-футбол.

В обласних змаганнях прийняли участь 19 команд. Змагання проводились за двома групами районів та міст обласного значення Харківської області.

Переможцями в першій групі стали команди: Красноградського, Вовчанського та Золочівського районів. В другій групі перші місця посіли команди: Близнюківського, Великобурлуцького та Чугуївського районів.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками Харківського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».