Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Споживачі області розрахувались за електроенергію на 93,2%

Споживачі області розрахувались за електроенергію на 93,2%

За підсумками 9 місяців 2014 року розрахунки споживачів районів за використану електроенергію склали 93,2%. Про це 7 листопада в ході обласної селекторної наради на тему «Про соціально-економічний розвиток районів Харківської області» повідомив директор Департаменту економіки Харківської облдержадміністрації Віктор Коваленко. Більше ніж на 100% розрахувалися в Печенізькому, Лозівському, Борівському, Вовчанському, Харківському, Чугуївському та Дергачівському районах області. 

Також директор Департаменту економіки розповів, що за 9 місяців 2014 року сталося 27 випадків розкрадання енергетичного обладнання на загальну суму 415,5 тис. грн. Серед районів області найбільша кількість випадків розкрадання в Харківському (5), Валківському (4), Куп'янському (3) і Лозівському (2) районах. «Звертаю увагу, що ці факти, особливо в складних умовах осінньо-зимового періоду, можуть привести до критичної ситуації», - підкреслив Віктор Коваленко.

Директор Департаменту економіки в ході свого виступу зазначив, що в області краща ситуація з розрахунками за спожитий природний газ, які за 9 місяців 2014 склали 114,1%.