Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбудеться фестиваль документального кіно про права людини

На Харківщині відбудеться фестиваль документального кіно про права людини

Впродовж листопада – грудня 2014 року на Харківщині відбудуться кінопокази 11-го Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UА. Відкриється фестиваль 7 листопада о 19.00 у кінотеатрі "Боммер" фільмом "Євромайдан. Чорновий варіант". До програми цьогорічного Мандрівного фестивалю увійшли фільми-переможці XI Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини «Docudays UA», який відбувся у Києві у березні 2014 р., а також фільми-призери найвідоміших міжнародних фестивалів документального кіно.

Організатори фестивалю: громадські організації «Харківська правозахисна група», «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв», «Центр правових та політичних досліджень «ДУМА» та ХОБО «Благодійний фонд «Ренесанс».

Довідка. Docudays UA – єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Він проходить щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. У 2014 році Фестиваль у Києві відвідали 38 200 глядачів.

По завершенню Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України під час Мандрівного фестивалю, який проходить в жовтні – грудні. У 2013 році Мандрівний Docudays UA відвідав 231 місто й містечко у 23-х регіонах України, АР Крим, містах Севастополь та Київ.