Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові обговорять закони про корупцію, розроблені громадськими активістами

У Харкові обговорять закони про корупцію, розроблені громадськими активістами

23 жовтня о 13.00 в конференц-залі готелю «VIVA» (пр. Гагаріна, 10/2) відбудеться прес-конференція на тему «Чи зменшать рівень корупції в Україні закони, розроблені громадськими активістами», а після - обговорення цих законів. У прес-конференції візьмуть участь: голова організації «Ні хабарництву! Я не даю і не беру хабарів», аналітик «Transparency International Україна» Сергій Гула; експерт Інституту публічної політики, експерт антикорупційної робочої групи громадської ініціативи «Реанімаційний пакет реформ» Ігор Шевляков і адміністративний директор «Transparency International Україна», координатор національної моніторингової кампанії «Декларації без декорацій» Анатолій Стоян.

В обговоренні законів візьмуть участь представники регіональних та місцевих органів влади, які спеціалізуються на питаннях протидії корупції, регіональні партнери національної кампанії «Декларації без декорацій», громадські діячі, представники бізнесу, медіа, студенти та викладачі вузів Харкова.

Захід проводиться за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Нагадаємо, що Антикорупційна робоча група в координації з «Transparency International Україна» розробила першочергові законопроекти, засновані на міжнародних стандартах, які покликані реформувати антикорупційну політику України і були прийняті Верховною Радою України 14 жовтня 2014 р.