Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виставка живопису «Осінній коловорот» відкриється у галереї «Мистецтво Слобожанщини»

Виставка живопису «Осінній коловорот» відкриється у галереї «Мистецтво Слобожанщини»

19 вересня о 17.00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» (Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх) відбудеться відкриття колективної виставки живопису «Осінній коловорот». Проект об'єднав живописців різних поколінь та художніх напрямків, які разом формують цілісний образ української осені та традицій її репрезентацій у контексті харківської живописної школи. Своє бачення вічного обертання життя та осені представлять харківські художники: Михайло Алатарцев, В'ячеслав Бабак, Ольга Бабак, Микола Базель, Ілона Бобрицька, Руслан Варламов, Леонід Золотарев, Богдана Назаренко, Костянтин Савченко.

Роботи художників, що об'єднані в «Осінньому коловороті», демонструють традиційні уявлення про красу та класичний живопис.

Натюрморти, пейзажі, декоративні композиції представляють різноманіття оптик бачення живопису та певного періоду в житті людини та природи. Буйство барв на одних полотнах, що граничить з ліричністю колориту на інших, в симбіозі відображають тему безперервності та багатогранності життя в контексті осінньої пори. Полотно буття складається строкатим чином, є цікавим і цінним завдяки неповторності уявлень та думок, які разом створюють єдність світу, що закладена у символіці коловороту.

Виставка буде працювати по 4 жовтня. Час роботи галереї: ВТ-СБ, 11.00-19.00, без перерви.