Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бухгалтерів Харківщини привітали з професійним святом

Бухгалтерів Харківщини привітали з професійним святом

У Харківському національному академічному театрі опери та балету відбулися урочисті заходи, присвячені професійному святу - Дню бухгалтера. У них взяли участь перший заступник голови Харківської ОДА Ігор Райнін, заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова, керівники Головного управління Міндоходів в Харківській області, Спеціалізованої державної податкової інспекції в м. Харкові, Головного управління Державного казначейства України в Харківській області.

Від імені голови ХОДА Ігоря Балути всіх присутніх привітав зі святом Ігор Райнін.

«Бухгалтерська справа - це не лише звітність, а й база для прийняття управлінських рішень. Сьогодні бухгалтер - це економічно грамотна людина, що знає сучасне законодавство, що володіє дипломатичністю, мобільністю та пунктуальністю. На нього покладено відповідальність за прийняття рішень, що дозволяють досягати максимальної ефективності від витрачання ресурсів підприємства. Ваша робота здається простою та одноманітною тільки тому, хто ніколи не поринав у світ цифр, звітів, відсотків, прибутків і витрат. А в той же час жодне підприємство і компанія не можуть існувати без грамотного бухгалтера. Ми бажаємо вам хороших, світлих буднів, радісних, вільних від роботи свят і дякуємо вам за точність, грамотність і професіоналізм!», - сказав Ігор Райнін.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі економіки, професіоналізм, відданість праці та з нагоди святкування Дня бухгалтера кращі працівники у цій галузі були нагороджені відзнаками Харківської обласної державної адміністрації та обласної ради.  

Теги