Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Арсеній Яценюк відвідав табір Національної гвардії України

Арсеній Яценюк відвідав табір Національної гвардії України

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк відвідав табір Національної гвардії України в районі Ізюма Харківської області та вручив нагороди нацгвардійцям і правоохоронцям. Низка бійців і командирів отримали нагороди посмертно. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять бійців, загиблих у ході антитерористичної операції. 

«Це справжні герої України. Треба не забути їхні родини. Це наша спільна з вами справа. Це ваші побратими, з ким ви разом воювали. І це моя відповідальність як Прем'єр-міністра України. Вас підтримують мільйони українців. На вас сподіваються ваші матері, батьки, діти і вся країна. Як ви бороните державу, так ми будемо жити завтра. І за це завтра треба воювати. Війна - це тепер не слово, тепер це реальність. Але кожен із нас хоче миру», - сказав Арсеній Яценюк.

Від імені Президента України, Уряду України, Голови Парламенту і від себе особисто Арсеній Яценюк висловив подяку бійцям: «Український народ сподівається на вас. Ми заборгували кожному з тих, хто стоїть зараз тут, тих, хто зараз у лікарнях, і тих, кого немає. Але так будується держава і нація. Ми стали державою. Ми стали народом. І тепер треба це захистити».