Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міліція буде рішуче припиняти будь-які протиправні вчинки, які можуть порушити громадський спокій. Анатолій Дмитрієв

Міліція буде рішуче припиняти будь-які протиправні вчинки, які можуть порушити громадський спокій. Анатолій Дмитрієв

Головне управління МВС України в Харківській області висловлює щире сподівання, що усі дні державного відпочинку пройдуть на Слобожанщині на гідному рівні, без громадських потрясінь та грубих порушень чинного законодавства України. Про це йдеться у зверненні начальника ГУ МВС України у Харківській області Анатолія Дмитрієва.  

«Хочу попередити, що міліція буде рішуче припиняти будь-які протиправні вчинки, які можуть порушити громадський спокій. Це повинні усвідомити, в першу чергу, організатори масових акцій, бо саме вони, згідно чинного законодавства, несуть головну відповідальність за можливі правопорушення під час масових заходів.

Я гарантую, що харківська міліція забезпечить мир та спокій в нашому регіоні. Хочу особливо підкреслити, що міліція при виконанні своїх службових обов’язків незалежна від впливу будь-яких політичних сил.

Ми забезпечимо право громадян на мирні акції у ці святкові дні, але хочу попередити: той, хто буде ховати своє обличчя за маскою та наважиться взяти в руки зброю одразу стає злочинцем та порушником Закону.

Не можна зраджувати Батьківщину та в угоду ворогам відпрацьовувати 30 срібняків за участь у масових безладах.

Можливо, правоохоронна система не ідеальна, але з кожним днем все більше наших працівників усвідомлює, що головне завдання органів внутрішніх справ – захист прав та свобод громадян.

Сьогодні в лави міліції уливаються сотні чоловіків, готових захищати порядок та спокій в нашій державі. Запевняю, що патріотів України серед нас переважна більшість.

У ці нелегкі дні, які останнім часом переживає вся українська нація, ми вже змогли продемонструвати світовому суспільству своє вміння вирішувати складні внутрішньополітичні проблеми виключно мирним шляхом.

 Закликаю вас, дорогі земляки, у цей відповідальний час виявляти стриманість та взаємоповагу, ставитися з розумінням до вимог працівників міліції, дотримуватись Законів та Конституції України, підтримувати громадський спокій та не піддаватися на будь-які провокації. Збережемо разом стабільність, мир та злагоду в нашій країні!», - йдеться у заяві.