Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться фінальний матч Кубка України з футболу

У Харкові відбудеться фінальний матч Кубка України з футболу

Радник губернатора Сергій Стороженко провів робочу нараду з підготовки та проведення фінального матчу розіграшу Кубка України з футболу сезону 2013/2014 років, який відбудеться 15 травня на стадіоні «Металіст» у Харкові. «Кубок країни - той матч, на який зверне увагу вся Європа, - зауважив Сергій Стороженко, - тому провести його потрібно гідно, забезпечити безпечну і чітку організацію матчу».

Учасники наради відзначили, що за добу до матчу територія стадіону буде взята під посилену охорону. Під час матчу крім правоохоронців підвищена готовність у медиків, кілька десятків яких знаходитимуться на стадіоні. Три лікарні готові надати нужденним будь-яку медичну допомогу. На стадіоні та прилеглій території ведеться цілодобове відеоспостереження. Для харків'ян, які захочуть приїхати на матч на власному транспорті, передбачена паркування на тисячу місць за східною і південною трибуною. Однак за дві години до початку матчу рух у районі стадіону буде перекрито, тому подбати про паркування потрібно заздалегідь.

Розіграш Кубка України з футболу в Харкові пройде вже в четвертий раз. За традицією, Кубок завжди виставляли на огляд харків'ян у вітрині одного з магазинів в центрі міста, і всі бажаючі могли сфотографуватися на його фоні. Де Кубок буде виставлений в цьому році, організатори матчу повідомлять додатково. У відкритті і закритті змагання візьмуть участь творчі колективи Харкова. Завершиться дійство святковим феєрверком.