Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Лозовій обговорили суспільно-політичну ситуацію в районі

У Лозовій обговорили суспільно-політичну ситуацію в районі

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута провів дві робочих наради в місті Лозова. Обидві наради були присвячені суспільно-політичній ситуації в Лозовій і Лозівському районі.  У Лозівській міськраді губернатор зустрівся з міським головою Сергієм Степановим, головою райдержадміністрації Сергієм Красноперовим, головою райради Ігорем Нестеровим, керівництвом міжрайонної прокуратури, райвідділу ГУ МВСУ в Харківській області, лінійного відділу міліції на ст. Лозова, представниками СБУ. Ігор Балута нагадав присутнім про те, що в південно-східних областях України триває антитерористична операція, а також поінформував про сьогоднішній замах на Харківського міського голову Геннадія Кернеса.

Звертаючись до правоохоронців, губернатор закликав кожного бути патріотом і чесно виконувати свій обов'язок перед українським народом. «Тим, хто не готовий захищати національні інтереси, можу сказати тільки одне - йдіть», - підкреслив губернатор.

У ще одній нараді, яка пройшла в Лозівській райдержадміністрації, крім голови району та голови райради, взяли участь також чиновники РДА. Ігор Балута зазначив, що позиція будь-якого громадянина сьогодні повинна бути чіткою і безапеляційною - це пріоритет єдності і суверенітету країни.

Голова райради Ігор Нестеров, в свою чергу, запевнив губернатора, що актив Лозівського району виступає за територіальну цілісність України. Він також закликав усі політичні сили до балансу думок і пошуку компромісів у спірних питаннях.