Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ситуація в Харківській області стабільна

Ситуація в Харківській області стабільна

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута провів робочу нараду, в якій взяли участь перший заступник керівника Служби безпеки України Владислав Бухарєв, начальник Управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар, прокурор Харківської області Василь Синчук, начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв.

Як розповів Ігор Балута, ситуація в регіоні на сьогоднішній день залишається стабільною: в достатній кількості створені блокпости, у посиленому режимі несуть службу правоохоронні органи, до охорони громадського порядку підключаються добровольці з числа активних громадян. «З усіма відпрацьований механізм взаємодії. За ініціативи громадських організацій створений і працює координаційний call-центр, куди громадяни звертаються з питань мобілізації, охорони громадського порядку, створення блокпостів», - зазначив губернатор.

Про ситуацію на блокпостах поінформував начальник облуправління СБУ Олександр Пивовар: «Пости забезпечені технікою, укомплектовані особовим складом і всім необхідним для нормального функціонування. Населення з розумінням ставиться до тих завдань, які повинні вирішувати військові» .

За підсумками наради силовому блоку було поставлено завдання забезпечити правопорядок на території Харківської області.

Теги