Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині завершився фестиваль «Весняні дзвіночки»

На Харківщині завершився фестиваль «Весняні дзвіночки»

У Харківській області завершився обласний фестиваль дитячої та молодіжної творчості «Весняні дзвіночки». Третій відбірковий тур творчого фестивалю відбувся 27 березня 2014 року у Домі культури м. Красноград. Участь у конкурсі взяли більше ніж 900 учасників і 600 глядачів. Оцінювали конкурсантів представників провідних закладів культури області (провідні фахівці за жанрами). Дитячі й молодіжні творчі колективи та виконавці змагались між собою за право взяти участь у фінальному етапі фестивалю, кращі з них були нагороджені дипломами та пам’ятними подарунками.

Переможцями стали: хореографічний колектив «Капельки»; танцювальний колектив «Крапельки»; вокальне тріо: Олеся Шариго, Алина Федосєєва, Микита Шматко; вокальний ансамбль «Калинонька». Серед вокалістів перемогу отримали: Ганна Бокадорова, Ліза Дегтярьова, Юлія Потапова, Аліна Хабачкова.

Довідка. Творчий фестиваль юних виконавців «Весняні дзвіночки» проходить у Харківській області з 1998 року, вже 17 років поспіль. Основна мета фестивалю – організація змістовного творчого дозвілля дітей та підлітків, що мешкають в найвіддаленіших куточках Харківщини.