Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Громадська рада при ХОДА підтримує зусилля Президента України, спрямовані на стабілізацію ситуації в країні

Громадська рада при ХОДА підтримує зусилля Президента України, спрямовані на стабілізацію ситуації в країні

Сьогодні відбулося засідання правління Громадської ради при Харківській облдержадміністрації, на якому серед інших було розглянуто питання щодо суспільно-політичної ситуації, яка склалася в країні, і примирення. У ході засідання члени правління Громадської ради при ОДА обмінялися думками і прийшли до спільного рішення щодо того, що вони підтримують зусилля Президента України, спрямовані на стабілізацію ситуації в країні.

«Людське життя - це найцінніше. Тому не можна далі допускати, щоб тривала подальша ескалація конфлікту, яка буде призводити до людських жертв», - сказав заступник голови Громадської ради при ОДА Олександр Родіонов.

«Зараз йде громадянська війна. Що ми можемо зробити, щоб це зупинити? У цій ситуації є один критерій або один підхід, про який всі повинні згадати, - реальні закони, які підтримують функціонування будь-якої структури. Зараз відбуваються елементарні порушення Конституції і прав людини. Ми повинні виступати з позицій законних рішень тих протиріч, які виникли в суспільстві», - додав заступник голови Громадської ради при ОДА Анатолій Божков.