Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Торік 1200 ветеранів афганської війни Харківщини пройшли лікування в Обласному госпіталі для інвалідів війни

Торік 1200 ветеранів афганської війни Харківщини пройшли лікування в Обласному госпіталі для інвалідів війни

В рамках реалізації в регіоні завдань Президента України щодо забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших країн у Харківському обласному госпіталі для інвалідів війни отримали лікування 1200 ветеранів афганської війни. Про це в програмі «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо розповів голова Харківської обласної Спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижков. «У 2010 році в цьому лікувальному закладі отримали лікування 200 ветеранів афганської війни, за підсумками 2013 року через цей госпіталь пройшло вже 1200 ветеранів афганської війни та інших локальних конфліктів», - повідомив Володимир Рижков.

Також він додав, що згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України передбачається проходження лікування ветеранів афганської війни на базі військових госпіталів.

«Зараз ми починаємо переговори з нашим окружним госпіталем, щоб певна кількість ветеранів-воїнів афганської війни отримували лікування і там за рахунок бюджетних коштів», - розповів Володимир Рижков.