Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться товариський матч між збірними України та США

У Харкові відбудеться товариський матч між збірними України та США

Сьогодні відбулася організаційна нарада, присвячена питанням підготовки і проведення міжнародного матча між футбольними збірними України та США. У ході наради заступник голови ХОДА Олег Анпілогов нагадав, що це буде четвертий матч між збірними, які останній раз грали більше 10 років тому. Вперше матч відбудеться в Україні.

«На Харківщині люблять футбол, активно вболівають як за рідну команду «Металіст», так і за збірну України. Ми пишаємося тим, на якому високому рівні відбулися матчі Євро 2012 в Харкові. І сьогодні нам дуже приємно, що саме Харкову доручено організувати і провести на стадіоні «Металіст» цей товариський матч» , - підкреслив Олег Анпілогов.

Довідка. Історія міжнародних товариських матчів національних збірних України і США почалася в 1992 році. Перша зустріч команд відбулася 27 червня 1992 року в місті Піскатавей (штат Нью-Джерсі). Матч закінчився з рахунком 0:0. У 1993 році в місті Хай-Пойнт (штат Каліфорнія) відбувся другий матч, в якому збірна України виграла з рахунком 2:1. Третій матч відбувся 23 жовтня 1993 року в місті Бетлхем (штат Пенсільванія). Україна виграла з рахунком 1:0.