Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В День соборності України Великий Академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю виступить з сольним концертом в Івано-Франківську

В День соборності України Великий Академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю виступить з сольним концертом в Івано-Франківську

Сьогодні гордість Харківщини - Великий Академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю готується до нових гастролей і конкурсів, що чекають колектив у 2014 році. Про це сьогодні в ході репетиції нової програми повідомив художній керівник ансамблю Борис Колногузенко.

«У 2014 році нас готові прийняти Івано-Франківськ, Донецьк, Кіровоград, Одеса. У січні наш колектив на запрошення адміністрації Івано-Франківської області виступить з концертами в цьому регіоні, а 22 січня - в День соборності України - у нас буде сольний концерт. Зараз ми також готуємося до другого зонального туру найбільшого хореографічного конкурсу ім.Павла Вірського. У ньому беруть участь всі професійні колективи України, і відбудеться він у лютому в Харкові. У березні - виступ у Бєлгороді, в квітні - великий гала-концерт з Василем Зінкевичем у Києві», - сказав Борис Колногузенко.

За його словами, влітку колектив ансамблю чекає гастрольний тур Росією та Болгарією. А також участь у двох міжнародних танцювальних фестивалях «Варнское літо» (Болгарія) і «Європа без кордонів», який відбудеться в Польщі та Німеччині.