Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект «Технополіс "П'ятихатки"» принесе реальні результати

Проект «Технополіс "П'ятихатки"» принесе реальні результати

В даний час продовжується робота над трьома проектами, які повинні бути реалізовані на території технополісу «П'ятихатки» - це міжнародний центр трансферу технологій, ІТ- парк «Інтеллектроніка» та міжнародний центр ядерної медицини. Про це сьогодні в ході прес -конференції, присвяченої проведенню Міжнародного форуму «Kharkiv -IT», сказав директор Харківського регіонального центру з інвестицій та розвитку Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Олександр Дудка.

За його словами, Проект створення міжнародного центру ядерної медицини в рамках проекту «Технополіс "П'ятихатки"» випереджає інші проекти.

«Якщо говорити про те, що ми робимо на регіональному рівні, не чекаючи прийняття закону про технополіси в Україні, то буквально минулого тижня ми провели засідання організаційного комітету з реалізації на території технополісу «П'ятихатки» проекту створення міжнародного центру ядерної медицини. Сьогодні проект фізиків- ядерників в особі ННЦ ХФТІ​​, маючи додаткові кошти, дещо випереджає всі інші. Але ми віримо, що трансфер технологій - це те світле майбутнє, до якого ми будемо прагнути, і ми доб'ємося того, щоб проект «Технополіс "П'ятихатки"» почав приносити прибуток, давати реальні результати», - сказав Олександр Дудка.