Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Між органами правопорядку та бізнесменами потрібно налагодити конструктивну взаємодію

Між органами правопорядку та бізнесменами потрібно налагодити конструктивну взаємодію

21 листопада відбулася чергова зустріч представників правоохоронних органів Харківської області з представниками Харківського офісу Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА). У зустрічі взяли участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юрій Сапронов, директор Департаменту підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА Євген Шаповал, регіональний менеджер Харківського офісу ЄБА Ірина Коновалова, голова Координаційної Ради Харківської офісу ЄБА Ігор Сбітнєв, керівники правоохоронних органів.

В ході зустрічі сторони обговорили умови для створення сприятливого бізнес-клімату та реалізації державної політики захисту конституційних прав підприємницької діяльності в регіоні. Юрій Сапронов зазначив, що перший крок на шляху вирішення проблеми – це виявлення факту її існування. Тому необхідно визнати, що система запобігання незаконних перевірок не завжди співпадає з очікуваннями суб’єктів господарювання.

«Наша мета – налагодити цивілізований діалог між органами правопорядку та бізнесменами, забезпечити їх конструктивну взаємодію та розробити ефективну формулу партнерських відносин. Наше основне завдання – відійти від усталених стереотипів та в атмосфері взаємної довіри обговорити цю проблему та знайти шляхи для її вирішення», - підкреслив Юрій Сапронов.

Під час круглого столу підприємці повідомили про проблемні питання, які їх хвилюють. Представники правоохоронних органів, в свою чергу, розповіли, які заходи проводяться та які плануються для вирішення проблемних питань підприємців.

Теги