Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін вручив ключі від двох автомобілів для вивозу сміття у Краснограді (доповнено)

Михайло Добкін вручив ключі від двох автомобілів для вивозу сміття у Краснограді (доповнено)

Сьогодні під час робочої поїздки до Красноградського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін передав ключі від двох автомобілів для вивозу твердих побутових відходів працівникам Красноградського комбінату комунальних підприємств. «На прикладі роботи керівництва Красноградського району ми бачимо абсолютно правильний підхід до вирішення проблеми переоснащення або модернізації техніки для житлово-комунального господарства. На центральній площі міста – дві машини. Одна – нова, яка придбана за бюджетні кошти, а друга – після капітального ремонту. Її не списали, а привели в порядок за невеликі гроші, і вона буде служити ще 3-5 років, а може, й більше. Ми такі методи економії бюджету вітаємо», – зазначив він.

Губернатор також підкреслив, що техніки для ЖКГ завжди буде мало, бо перед керівництвом районів і регіону в цілому стоять завдання з прибирання доріг, вивезення сміття та інші, а це потребує все більшої механізації.

У 2013 році за рахунок субвенції з міського бюджету районному бюджету для Красноградського ККП був придбаний сміттєвоз марки ГАЗ-3309 типу Супер-МІНІ-Б на суму 289,4 тис. грн. та грейферний захват за 14,5 тис. грн. Також за рахунок міського бюджету проведено капітальний ремонт сміттєвоза марки ГАЗ-3307 КО 413 на суму 49,9 тис. грн.

Теги