Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Щодо реконструкції мосту через р. Уди у Харківській області

Щодо реконструкції мосту через р. Уди у Харківській області

За інформацією Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА та Харківської райдержадміністрації, в 2011 році Васищевською селищною радою було розроблено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію мосту через р. Уди в сел. Васищеве на загальну суму 4,6 млн.грн. 21.06.13 року підписано договір з ТОВ «АТЛАНТІС СХІД КОМПАНІ» на виконання зазначених робіт. Кошти в сумі 3 млн.грн. були виділені з місцевого бюджету.

Проте під час демонтажу проїзної частини мосту і проведенні підготовчих робіт залізобетонні опори було зруйнувано. У зв’язку з чим виникла необхідність корегування проектно-кошторисної документації в частині відновлення або будівництва нових залізобетонних опор.

Місцеві мешканці, а також водії транспортних засобів були попереджені про припинення руху в зазначеному напрямку та запропоновано об'їзд через с. Гусина Поляна. Водночас райдержадміністрацією були направлені листи до ГУДСНС в Харківській області та станції екстреної медичної допомоги в Харківському районі про наявність об'їздної дороги з боку Зміївського району. Об'їздна дорога знаходиться в задовільному стані.

Після проведення корегування проектно-кошторисної документації ТОВ «АТЛАНТІС СХІД КОМПАНІ» роботи з реконструкції будуть продовжені.