Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Укрпошта» буде надавати максимальне сприяння районним комунальним друкованим ЗМІ Харківщини

«Укрпошта» буде надавати максимальне сприяння районним комунальним друкованим ЗМІ Харківщини

В ході семінару, організованого Департаментом масових комунікацій ХОДА, редактори районних комунальних друкованих засобів масової інформації обговорили із заступником директора з питань продажу послуг і матерільно-технічного забезпечення Харківської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Наталією Нагаївською питання співпраці. Зокрема, порушувалися питання про терміни доставки газет передплатникам, організації продажу газет у відділеннях «Укрпошти» та надання інформації про передплату.

«Я розумію, що питань у вас маса. Запевняю вас, ми дуже зацікавлені у вашому розвитку. Тому що ваша ефективна робота і ваші доходи це, звичайно, і наші доходи. На сьогоднішній день «Укрпошта» дуже динамічно змінюється. Можливо, ви щось бачите з боку, може щось вам ще непомітно. Такі різкі й ефективні реформи почалися не так давно. Вони спрямовані на те, щоб підвищити якість обслуговування клієнтів. Харківська дирекція тут не боїться брати на себе відповідальність і на сьогоднішній день виступила ініціатором у пілотному проекті. Зараз відпрацьовуються механізми поліпшення взаємодії з корпоративними клієнтами, а ви для нас - корпоративні клієнти, а також підвищення якості обслуговування населення», - сказала Наталія Нагаївська.

Також вона додала, що у разі виникнення у якоїсь районної газети проблеми, вони можуть відразу ж звертатися в обласну дирекцію «Укрпошти», де їм нададуть усіляку допомогу і підтримку.