Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Одне з основних завдань влади – наблизити якість освіти в області до рівня провідних міських шкіл. Михайло Добкін

Одне з основних завдань влади – наблизити якість освіти в області до рівня провідних міських шкіл. Михайло Добкін

Сьогодні на розширеному засіданні Харківського регіонального Комітету з економічних реформ голова ХОДА Михайло Добкін розповів, що на Харківщині в сфері шкільної освіти будуть створені умови рівного доступу до навчально-виховному процесу. Зокрема, для безпечного підвезення дітей у 2014 році планується оновлення транспортного складу шкільних автобусів. Також найближчим часом буде вирішено питання про масове переведення навчальних закладів на альтернативні види палива, завершено обладнання внутрішніми санвузлами і забезпечений 100% доступ до Інтернету в школах області.

Михайло Добкін зазначив, що дуже важливо сьогодні забезпечити обладнання навчальних установ засобами навчання з природничо-математичних дисциплін.

«Наше завдання сьогодні – наблизити якість освіти в області до рівня провідних міських шкіл. Можливість проведення реальних лабораторних і практичних робіт з природничо-математичних дисциплін школярами області – впевнений крок у даному напрямку. Початок цього – це 2014 рік, в якому один клас в школах буде обладнаний за кошти обласного бюджету, один клас – за рахунок районного або міського бюджетів», – сказав губернатор.