Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дуже важливо модернізувати виробництво та випускати продукцію, затребувану на європейських ринках. Михайло Добкін

Дуже важливо модернізувати виробництво та випускати продукцію, затребувану на європейських ринках. Михайло Добкін

В ефірі програми Харківського обласного телебачення «Час влади» голова ХОДА Михайло Добкін, говорячи про свою участь у роботі малого Кабінету Міністрів, зазначив, що на засіданні обговорювалися питання, пов'язані з агропромисловим комплексом. Серед областей, які заслуховувалися, була Харківська, Сумська та Полтавська - області, які сьогодні демонструють кращі показники в аграрній сфері.

«Після засідання малого Кабміну відбулася робоча зустріч з Прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, на якій ми обговорили питання допомоги нашим підприємствам в умовах інтегрування України в європейський ринок і складнощі, що виникають у нас з ринками Російської Федерації та інших країн пострадянського простору», - сказав Михайло Добкін.

Губернатор зазначив, що сьогодні дуже важливо модернізувати виробництво, випускати продукцію, яка буде затребувана на нових ринках, але, в той же час, необхідно зробити все можливе, щоб допомогти підприємствам вистояти в цей непростий для них час, коли проходитиме сам процес модернізації.