Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стартує програма організації бізнес-візитів харківських підприємців в зарубіжні країни

Стартує програма організації бізнес-візитів харківських підприємців в зарубіжні країни

Про це сьогодні на презентації для підприємців унікальних ділових поїздок розповів заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА - начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Денис Ткачов. Він підкреслив, що обладміністрація, підтримуючи ініціативу ряду підприємців Харківської області, розпочинає програму організації бізнес-візитів харківських підприємців в зарубіжні країни. До кінця року подібні візити будуть організовані до Республіки Польща, Республіки Білорусь і Королівства Нідерланди.

«Основна мета бізнес-місії - дати можливість підприємцям знайти нові контакти серед представників зарубіжних підприємств і організацій, а також презентувати свої товари і послуги. Обласна адміністрація змогла максимально скоротити можливі витрати підприємців, до організації місії підключені як дипломатичні установи України в приймаючих країнах, так і цих країн в Україні», - підкреслив Денис Ткачов.

Директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА - начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин також розповів, що підготовка до бізнес-місії триває вже близько півтора місяці, і зараз дуже важлива думка підприємців, щоб зрозуміти, на що орієнтуватися в організації поїздок.

«Мене тішить той факт, що нас підтримало багато громадських організацій і бізнес-асоціації, які працюють на території Харківської області та об'єднують підприємців у різних галузях. Це говорить про те, що наша бізнес-місія дійсно важлива і буде корисна для підприємців Харківщини» , - зазначив Денис Ткачов.