Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Курсанти 1-го курсу Національного університету цивільного захисту України склали Присягу служби цивільного захисту

Курсанти 1-го курсу Національного університету цивільного захисту України склали Присягу служби цивільного захисту

Сьогодні на Меморіалі Слави в Лісопарку відбулася церемонія складання Присяги служби цивільного захисту курсантами 1-го курсу Національного університету цивільного захисту України. У заході взяли участь голова Держслужби з надзвичайних ситуацій України Михайло Болотських, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Євген Савін, ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий, народний депутат України Дмитро Шенцев, а також делегація гостей з Казахстану.

Михайло Добкін привітав першокурсників з таким важливим днем ​​у їхньому житті та побажав гарного навчання, божого благословення і удачі.

«Я хочу, перш за все, привітати тих, хто вибрав для себе професію рятувальника, склав присягу на вірність служінню українському народу. Символічно, що це сталося на святому для нас місці. Місці, де ми вшановуємо пам'ять тих, хто в далеких 40-х роках теж був рятувальником. Рятувальником своєї Батьківщини, Європи, світу. Я абсолютно впевнений, що рівень освіти, який ви отримаєте в Харкові, дасть вам можливість, де б ви не служили, проявити свої кращі якості і зробити наше життя безпечнішим. А якщо буде потрібно, і врятувати людські життя», - сказав Михайло Добкін.

Після складання Присяги курсанти поклали квіти до Вічного вогню.