Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для підприємства перемога в рейтингу «Сумлінні платники податків» краще будь-якої реклами

Для підприємства перемога в рейтингу «Сумлінні платники податків» краще будь-якої реклами

З ініціативи Асоціації платників податків України щорічно проводиться всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків». Як повідомила сьогодні під час брифінгу за підсумками зустрічі з керівництвом Харківської області президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Валентина Арбузова, мета рейтингу в тому, щоб підприємства побачили результати своєї роботи, а країна дізналася про своїх переможців. За її словами, рейтинг спочатку проводиться на регіональному рівні, нагороджуються регіональні переможці, а потім – на всеукраїнському. У ньому беруть участь представники всіх областей, створюється комісія, яка підбиває підсумки, а потім проводиться урочиста церемонія нагородження.

«Учасники рейтингу – це сумлінний бізнес, який платить податки і не нехтує соціальним фактором: кількістю робочих місць і розміром середньої заробітної плати. В результаті перемоги підприємства в рейтингу про нього дізнається вся країна: чим воно займається, що виробляє, який внесок зробило в розвиток свого регіону і держави в цілому. Це дуже почесно. Перемога в рейтингу краще будь-якої реклами», – підкреслила Валентина Арбузова.

За час існування рейтингу його переможцями ставало близько 40 харківських підприємств. Перемагали підприємства сільського господарства, медицини, великої промисловості.