Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся міжнародний авіакосмічний форум

У Харкові відбувся міжнародний авіакосмічний форум

Міжнародний форум «Україна і світ: синергія міжнародної інтеграції. Високі технології, маркетинг, нетворкінг в авіакосмічній галузі» відбувся 31 серпня у Харкові. Він був організований Харківською обласною державною адміністрацією спільно з Асоціацією підприємств авіаційної промисловості України «Укравіапром», ПАТ «ФЕД» та Асоціацією підприємств аерокосмічної галузі Канади (Оттава , Канада). Участь у роботі форуму взяв заступник голови ХОДА Андрій Моченков.

Мета форуму - демонстрація тенденцій розвитку та новітніх досягнень авіакосмічної галузі: інноваційних розробок авіаційних двигунів, нових конструкторських рішень літальних апаратів, високотехнологічних розробок систем управління та нано- матеріалів. Також в ході Форуму відбулося обговорення розвитку та співробітництва компаній в аерокосмічній галузі.

«Даний захід допоміг встановити нові ділові зв'язки між керівниками компаній, що працюють у сфері виробництва авіаційної та космічної техніки в Європі, Америці та Азії», - зазначив Андрій Моченков.