Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вклад педагогічних працівників у формування інтелектуального потенціалу молодого покоління неоціненний

Вклад педагогічних працівників у формування інтелектуального потенціалу молодого покоління неоціненний

У малій залі Будинку рад відбулося вшанування педагогічних працівників, які підготували переможців IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2013 році. У заході взяли участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко.

Євген Савін від імені голови ОДА Михайла Добкіна привітав всіх присутніх і подякував педагогам за їхню колосальну щоденну працю.

«Обдаровані діти - золотий запас нації, її еліта, гордість і честь. Тому ми намагаємося приділяти виняткову увагу формуванню інтелектуального потенціалу молодого покоління українських громадян. Наш регіон пишається школярами та студентами області, які з року в рік не тільки беруть участь, а й перемагають на різних рівнях змагань. Так, вже другий рік поспіль за результатами участі у всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових предметів школярі Харківщини посідають перше місце по Україні. Особливо приємно відзначити перемоги на міжнародному рівні, яких цього року п'ять. За кожним учнем стоять його наставники, вчителі та викладачі вишів, які повсякденною працею ведуть їх до вершин знань і перемог. Напередодні нового навчального року ми проводимо зустріч з кращими педагогами Харківщини, щоб відзначити ваші заслуги, подякувати вам за високі результати і разом обговорити ті заходи, які необхідно вжити нам усім, щоб зберегти і примножити досягнення нашої області. Упевнений, що новий навчальний рік буде ще успішнішим і подарує більше приводів пишатися вами і вашими вихованцями», - сказав Євген Савін.

Євген Савін разом з Оленою Олешко вручили Почесні грамоти Харківської облдержадміністрації та облради, а також подяки голів ОДА та обласної ради.