Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За I півріччя обсяг виробництва продукції тваринництва на Харківщині збільшився на 14,4%

За I півріччя обсяг виробництва продукції тваринництва на Харківщині збільшився на 14,4%

Про це повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юрій Сапронов. «За шість місяців поточного року в усіх категоріях господарств області було вироблено 57,9 тис. т м'яса в живій вазі, 257,1 тис. т молока, 668,2 млн. шт. яєць. У порівнянні з січнем-червнем минулого року виробництво м'яса в області зросло на 20,9%, молока - на 3,2%, яєць - на 9,3%. При цьому 60,6% всього м'яса, 57% молока і 28,5% яєць виробили господарства населення», - поінформував Юрій Сапронов.