Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З початку липня на консультаційний телефон з питань вступу до вищих навчальних закладів звернулося 49 осіб

З початку липня на консультаційний телефон з питань вступу до вищих навчальних закладів звернулося 49 осіб

Про це повідомляє офіційний сайт Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації. В рамках створення в Департаменті регіонального оперативного штабу «Вступна кампанія 2013 року» було організовано роботу консультаційного телефону з питань вступу до вищих навчальних закладів. За період 1 по 19 липня 2013 року з приводу консультацій звернулося 49 осіб.

Питання, з якими зверталися абітурієнти та їх батьки, пов’язані з наданням інформації стосовно роз’яснення Умов прийому до вищих навчальних закладів, у тому числі для вступників із числа пільгових категорій, особливостей вступу за державним замовленням, оголошення рекомендацій для зарахування вступників. Скарг щодо грубих порушень у роботі приймальних комісій вищих навчальних закладів від заявників не надійшло.

Довідка. Станом на 19.07.2013 до вищих навчальних закладів усіх типів і форм власності Харківського регіону подано 140 893 заяви, у тому числі до вищих навчальних закладів: ІІІ-ІV рівнів акредитації державної і комунальної форм власності – 124575;  І-ІІ рівнів акредитації державної і комунальної форм власності – 15341; приватної форми власності – 977.

Зареєстровано заяв в електронному вигляді – 42843, у тому числі, до вищих навчальних закладів:  ІІІ-ІV рівнів акредитації державної і комунальної форм власності – 42051; І-ІІ рівнів акредитації державної і комунальної форм власності – 544; приватної форми власності – 248.

Теги