Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкрито електронну реєстрацію для участі у V Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»

Відкрито електронну реєстрацію для участі у V Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»

6 вересня 2013 року в Харкові відбудеться V Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Форум став одним з найбільших інвестиційних заходів в Україні – у 2012 році на ньому зустрілись понад 400 учасників з 17 країн світу. Співорганізаторами Форуму разом з Харківською обласною державною адміністрацією і Харківською міською радою виступають Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України і провідна консалтингова компанія світу PricewaterhouseCoopers.

Форум націлений на розвиток міжнародної економічної інтеграції та підвищення конкурентоспроможності Харківщини, залучення інвестицій в економіку регіону, формування позитивного іміджу Харкова та Харківської області, демонстрацію існуючих можливостей і перспектив розвитку провідних промислових кластерів регіону. У Форумі візьмуть участь представники дипломатичних місій та іноземні делегації регіонів-партнерів Харківської області; топ-менеджмент інвестиційних фондів, керівники державних структур, що відповідають за розвиток інноваційної та інвестиційної діяльності в Україні; представники фінансово-промислових груп, зацікавлених в інвестиційній діяльності в Харківській області; представники міжнародних консалтингових компаній та проектів технічної допомоги Україні, ініціатори інвестиційних проектів.

Одним з VIP-спікерів Форуму стане Лєшєк Бальцерович – автор програми переведення в 1989 році Польщі з принципів планової державної економіки до ринкових відносин і один з 8 членів Європейської експертної групи, створеної в 2008 році Євросоюзом для розробки рекомендацій щодо запобігання наслідкам світової фінансової кризи.

В цьому році усі, хто бажає взяти участь у форумі, мають можливість оформити електронну заявку на сайті www.led.org.ua.

Організаційне забезпечення проведення Форуму здійснюється Департаментом з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації.