Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» відкрито виставку «Мозаїка живопису»

У галереї «Бузок» відкрито виставку «Мозаїка живопису»

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» урочисто відкрито виставку «Мозаїка живопису». В експозиції представлені роботи колективу молодих художників – студентів Харківської державної академії дизайну і мистецтв Анастасії Приємської, Олега Станічнова та Євгена Семенова. «Сьогодні у нас світле та урочисте відкриття – ми в черговий раз підтримуємо молодь. Сьогоднішні автори – студенти Академії дизайну і мистецтв, всі – члени Молодіжного союзу художників. Це доводить, що Харківська академія готує сильних і перспективних молодих фахівців. Треба також додати, що ті їхні картини, які висять у нас на стінах, це творчі, позанавчальні роботи. Ці автори настільки талановиті, що знаходять час не тільки вчитися на «відмінно», але і займатися творчістю», – зазначила директор галереї Алла Суфранова.

За задумом авторів, «Мозаїка живопису» – це образи, які не виходять за межі існуючого в природі, передача інформації про побачений навколишній світ через призму сприйняття художника.

«Малюванням я займаюся все життя, з самих пелюшок. Мої перші праці були, звичайно, на шпалерах, але з самого дитинства я ходила в художню школу, брала участь у різних виставках. Потім я закінчила Харківське художнє училище і вчуся в Академії дизайну і мистецтв. У майбутньому я хочу робити щось корисне і потрібне людям. Я вважаю що мистецтво – це фон, антураж, який оточує нас з усіх боків. Людина підсвідомо вбирає все це, і воно відбивається на її смаках і вчинках. Я хочу стати тим, хто може позитивно впливати на почуття смаку, адже за метушнею люди часто не помічають найпростішу красу», – заявила Анастасія Приємська.   

Теги