Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Випускники Харківського інституту державного управління отримали дипломи

Випускники Харківського інституту державного управління отримали дипломи

Сьогодні в Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, відбулося свято, присвячений урочистому врученню дипломів випускникам 2013 року. В урочистому заході брали участь педагогічний колектив академії, випускники, їх батьки, студенти інших факультетів.

У ході церемонії перший заступник директора Харківського регіонального інституту Національної академії державного управління при Президенті України Олег Амосов побажав випускникам з гордістю пронести через усе життя ті знання і вміння, які вони отримали в інституті.

«Дорогі випускники я хочу привітати вас з випуском, побажати вам знайти своє місце в житті, щоб ви ніколи не пошкодували про те, що навчалися в цьому інституті, щоб ви використовували всі можливості, які надає вам наш інститут!», - сказав Олег Амосов .

Так само викладачі інституту висловили впевненість у тому, що сьогоднішні випускники візьмуть активну участь у роботі, що спрямована на розвиток України і на зростання добробуту українського народу.