Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся семінар для представників інтернет-видань

Відбувся семінар для представників інтернет-видань

Сьогодні в рамках Днів відкритості Харківської області відбувся семінар для представників інтернет-видань Харківщини на тему: «Новітні мас-медіа. Захист прав журналістів». Заняття провела медіа-експерт Діана Проценко. Майстер-клас пройшов у форматі інтерактивної презентації, в процесі якої всі присутні журналісти могли поставити будь-які питання. Були розглянуті теми, важливі для конвергентної журналістики, такі як цензура в Інтернет-виданнях, відповідальність журналістів і провайдерів, чинне законодавство України, що регулює питання роботи медіа, орієнтири, необхідні для того, щоб діяльність медіа відповідала міжнародним стандартам і багато іншого.

Діана Проценко зазначила, що сьогодні у традиційних ЗМІ не залишається іншого вибору, як стати конвергентними способами масової інформації.

«Технології розвиваються, сьогоднішні споживачі, у розпорядженні яких є смартфони та планшети вимагають від засобів масової інформації новий контент. Я б сказала, що цей вибір за ЗМІ зробили технології та користувачі», - підкреслила медіа-експерт.