Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протипожежна безпека військової частини А1352 у Балаклії не викликає побоювань

Протипожежна безпека військової частини А1352 у Балаклії не викликає побоювань

Сьогодні на території військової частини А1352, яка розташована в м. Балаклія Харківської області, були проведені навчання з протипожежної безпеки. На них були присутні перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, начальник ГУ ГСНС України в Харківській області Павло Одарюк і глава Балаклійської РДА Іван Столбовий. Згідно з легендою навчань, внаслідок удару блискавки загорілося дерево, вогонь перекинувся на траву і з'явилася загроза загоряння будівель. Підбиваючи підсумки, Валентин Дулуб зазначив, що робота всіх команд, які займалися пожежогасінням, була чіткою, злагодженою, швидкою та оперативною. Кількість пожежної техніки на території військової частини достатня, а підрозділи повністю укомплектовані особовим складом. «У тому, що стосується протипожежної безпеки, тут немає ніяких питань і побоювань», – підкреслив він.

Також до Валентина Дулуба звернувся командир частини Олексій Куликов з проханням допомогти у виділенні фінансування в сумі близько 2,5 млн. грн. на добудову 24-квартирного житлового будинку, а також на забезпечення частини паливно-мастильними матеріалами. Перший заступник губернатора повідомив, що буде підготовлено лист від Харківської облдержадміністрації до Кабінету міністрів України щодо виділення цього фінансування.

Протягом 2011-2013 років на території частини було проведено ряд робіт із забезпечення протипожежної безпеки. Зокрема, виконано ремонт сховищ, будівництво під'їзних шляхів з твердим покриттям до водойм, роботи з будівництва водопроводу на технічній території, установка блискавкозахисту та охоронної сигналізації, а також ряд інших.

Теги