Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розуміння центральних та обласних органів влади, місцевого самоврядування дозволяє спільно вирішувати багато завдань пенітенціарної служби

Розуміння центральних та обласних органів влади, місцевого самоврядування дозволяє спільно вирішувати багато завдань пенітенціарної служби

Як наголосив сьогодні голова Державної пенітенціарної служби України, генерал-лейтенант внутрішньої служби Олександр Лісіцков, зараз в країні завдяки підтримці влади всіх рівнів проблеми пенітенціарної служби вирішуються максимально швидко і ефективно. «Розуміння центральних та обласних органів влади, місцевого самоврядування дозволяє спільно вирішувати багато проблем пенітенціарної служби та місцевих громад. І сьогоднішня програма - це яскравий приклад того, що ми зробили, в короткі терміни виконавши поставлені завдання з реконструкції музею, відкриття дитячого майданчика і нового відділення в Курязькій колонії. Своїми руками ми можемо дуже багато зробити, незважаючи на певні проблеми з фінансуванням. Ми знаходимо резерви і робимо те, що необхідно», - підкреслив він.

За словами Олександра Лісіцкова, обласне керівництво надає істотну підтримку пенітенціарній службі тим, що замовляє для комунальних потреб продукцію підприємств служби.

«Я побував у парку імені Горького. Там багато зроблено руками наших підопічних, які перебувають у наших установах, зокрема урни, лавки, паркани тощо. Ми виконували роботу, нам за неї платили, люди отримували заробітну плату, звичайно, були відповідні відрахування в бюджет. І в той же час люди вчилися, отримували професійний досвід. Без обласної адміністрації, обласної ради це було б неможливо. Ми спільно вирішуємо ті проблеми, які ще є в нашій державі», - підкреслив він.