Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Віктор Янукович допоміг юному вболівальнику з Харкова отримати футболку капітана донецького «Шахтаря»

Віктор Янукович допоміг юному вболівальнику з Харкова отримати футболку капітана донецького «Шахтаря»

Почесне місце на стіні в кімнаті 14-річного харків'янина Кирила Дорошенка зайняла футболка з номером 33, що належить Даріо Срні, капітанові команди «Шахтар», яка в середу в Харкові виграла Кубок України, перемігши одеський «Чорноморець». Футболка дісталася школяру за підтримки гостя матчу - Президента України Віктора Януковича. Про це повідомило інформаційне агентство «Укрінформ».

Як розповів Кирило, в середу він - фанат футболу - дочекався, коли після закінчення матчу Віктор Янукович у супроводі охорони проходив повз роздягальню команди «Шахтар», і звернувся до нього з проханням: «Чи не можете Ви винести мені футболку на пам'ять?». Президент, за словами Кирила, оцінив прохання і одразу сказав помічникові дістати футболку.

За словами хлопчика, футболку він «виправ, випрасував і повісив на стіні в кімнаті - на згадку про переможний матч».

Кирило вже два роки займається в секції юнацької Академії футбольного клубу «Металіст», минулого року зіграв в якості півзахисника тридцять матчів із командами ровесників із регіону, причому більше половини матчів - переможні. Кирило з багатодітної сім'ї, його батько - інженер, мати - домогосподарка. У Кирила дві старші заміжні сестри і молодша сестра Поля, якій усього п'ять років. Сім'я дружна, заняття футболом схвалює. Кирило успішно закінчує 9-й клас у загальноосвітній школі №164 у Київському районі Харкова. Серед предметів найбільше йому подобаються мови: українська, російська і англійська.