Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область готується до відкриття купального сезону

Харківська область готується до відкриття купального сезону

Купальний сезон відкривається 1 червня, і до цього дня всі пляжі, які будуть експлуатуватися в цьому сезоні, повинні бути готові. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб сьогодні в ході засідання Комісії з техногенно-екологічної безпеки. «Умовою для безпечного відпочинку населення на воді є наявність офіційних відповідно обладнаних місць купання. У час, що залишився, максимально мобілізувати сили та ресурси з відкриття пляжів загального користування. Протягом всього літнього купального періоду, наше завдання проводити всі можливі запобіжні заходи і не допустити загибелі людей, і особливо дітей на водних об'єктах області», – підкреслив він.

Перший заступник губернатора додав, що необхідно зробити акцент на інформуванні населення про правила поведінки на воді і особливо на небезпеці купання в необладнаних місцях.

«Всі чиновники на місцях повинні розуміти, що безвідповідальне ставлення до питань безпеки може спричинити людські жертви», – підкреслив Валентин Дулуб.

Теги