Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині проводиться масштабна робота з вшанування пам'яті про Велику Перемогу

На Харківщині проводиться масштабна робота з вшанування пам'яті про Велику Перемогу

Як зазначив сьогодні в ході прес-конференції голова Харківської обласної Організації ветеранів України Анатолій Хіневич, з минулого року в Харківській області почалася масштабна робота з вшанування пам'яті про Велику Перемогу.

«Основна спрямованість нашої роботи - увічнення пам'яті учасників Великої Вітчизняної війни, їх соціальний захист та патріотичне виховання молоді. Ці три параметри визначають шанобливе ставлення до тих героїв війни, які ще з нами», - сказав він.

За словами Анатолія Хіневича, на території області з нагоди Дня Перемоги проводиться велика кількість заходів, одним з наймасштабніших є Всеукраїнська естафета пам'яті «Слава визволителям України», при проведенні якої у всіх районах і селах дійшли до кожного ветерана війни, дізналися які в нього є проблеми і вирішують їх. Крім цього, була проведена конференція на тему звільнення Лівобережної України. У ній взяли участь більше 10 областей України, міста Курськ і Бєлгород. Також у конференції брали участь студенти історичних факультетів або кафедр ВНЗ міста Харкова. Всього близько 400 студентів і більше 150 ветеранів.

Теги